Breaking News

Α. Λύτρας για γνωστό παρουσιαστή: «Με παρακάλεσε κλαίγοντας να ξεκαθαρίσω πως η υπόθεση δεν αφορά τον ίδιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες το ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής ανέφερε ότι γυναίκα επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση στον πρώην σύντροφό της - γνωστό δημοσιογράφο  πανελίστα -, ο οποίος φέρεται να έδειχνε τις προσωπικές στιγμές τους στο φιλικό του περιβάλλον, αλλά και στον νυν σύντροφό της.

Όταν δεν αναφέρονται ονόματα, πολλές φορές κάποιοι κάνουν λάθος συνειρμούς και εμπλέκουν στις υποθέσεις διάφορα άτομα.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στο «Στούντιο 4» ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον παρακάλεσε να διευκρινίσει δημόσια ότι η υπόθεση δεν αφορά τον ίδιο.

«Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις - είτε του κατηγορούμενου είτε του θύματος - μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Οπότε, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου - τον οποίο δεν τον γνωρίζω - και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου είπε "με φωτογραφίζουν". Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου είπε "τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ". Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.