Breaking News

DWTS: Το ζευγάρι που αποχώρησε - Η ανακοίνωση για το εορταστικό live την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου το «Dancing with the Stars» επέστρεψε στο Star με το δέκατο live. Για ακόμη μία φορά οι celebrities χόρεψαν με τους παρτενέρ τους και διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής υποδέχτηκαν τους 4 κριτές, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis.


Η αγαπημένη Έλενα Τσαγκρινού - που είχε αποχωρήσει στο 5ο live - επέστρεψε ως guest καλεσμένη και εντυπωσίασε, ερμηνεύοντας το El Diablo, με το οποίο είχε εκπρoσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.


Επίσης, η Έλενα Τσαγκρινού ερμήνευσε το νέο της τραγούδι, «Σαββατόβραδα», με τέσσερις χορευτές του DWTS να τη συνοδεύουν χορεύοντας.


Στο χορευτικό σόου του Star, η αποχώρηση καθορίζεται κατά 50% από την ψήφο των τηλεθεατών και κατά 50% από τη γνώμη των κριτών.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το DWTS ήταν η Μαριάννα Γεωργαντή και ο παρτενέρ της Σπύρος Παυλίδης.


Τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Γιάννης Δρυμωνάκος - Έφη Χορμόβα, Λευτέρης Μητσόπουλος - Κριστίνα Νοβακίβσκα, Ρεγγίνα Μακέδου - Γεράσιμος Μοσχόπουλος, Έλενα Τσαγκρινού - Βλαντιμίρ Μορότσκο, Victoria Hislop - Τηλέμαχος Φάτσης, Πάνος Γιαννακόπουλος - Μαρίλη Κουρτέση, Τάσος Παλαντζίδης - Αθηνά Παλαιολόγου και Δημήτρης Κοκονίδης - Δανάη Αυλωνίτη.

Στο DWTS συνεχίζουν 7 ζευγάρια:
  1. Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη
  2. Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ
  3. Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη
  4. Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ
  5. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη
  6. Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ
  7. Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος

Μετά την αποχώρηση, η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής ανακοίνωσαν ότι, για μία και μόνο φορά, στο εορταστικό πρόγραμμα την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, οι διαγωνιζόμενοι θα ανταλλάξουν παρτενέρ.

Τα νέα ζευγάρια θα είναι τα εξής:

• Μπέσσυ Αργυράκη - Μαξίμ Στάντνικ
• Σταύρος Βαρθαλίτης - Ειρήνη Λινάρδη
• Χριστίνα Βραχάλη - Μαρία Καμενίδη
• Τζώρτζια Γεωργίου - Αργύρης Αργυρόπουλος
• Βασιλική Μιλλούση - Γιούρι Ντιμιτρόφ
• Έντουαρντ Στεργίου - Αλέξανδρος Μπάχαριεφ
• Dominik Stars - Ελισάβετ Μαντάνη


Το επόμενο ραντεβού με τα αστέρια του «Dancing with the Stars» θα είναι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00.