Breaking News

ELIF: Επεισόδια 990 - 991, 5ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 16/12/21 - Επεισόδιο 990: Η Ασλί βρίσκει το σπασμένο τηλέφωνο της Μελέκ και ανησυχεί για εκείνη. Λίγο αργότερα έρχεται και ο Μαχίρ και η έκπληξη της Ασλί αλλά και του Μαχίρ είναι μεγάλη. Η Ασλί μαθαίνει πως ο Μαχίρ ήταν αυτός που χτύπησε την Ελίφ με το αυτοκίνητό του και η Ελίφ μαθαίνει πως ο Μαχίρ είναι ο διευθυντής της Ασλί. Η Ελίφ θέλει τη μητέρα της και είναι λυπημένη. Ο Ακίν φροντίζει την Μπιρτσέ, η οποία ξαφνιάζεται από την ευγένεια του.

Το επόμενο πρωί η Φιλίζ τους βρίσκει κλειδωμένους στο γραφείο του φωτοτυπικού και σκέφτεται πως κάτι εpωτικό υπάρχει ανάμεσά τους. Στην αποθήκη, ο Ντογκάν απειλεί τη Μελέκ και της βάζει ένα μαχαίρι στο λαιμό. Όταν ο Ντογκάν φεύγει, η Μελέκ καταφέρνει να λυθεί και κρατάει στα χέρια της το τηλέφωνο του Ρεσίτ. Τηλεφωνεί στο σπίτι της αλλά ο Ρέσιτ μπαίνει στην αποθήκη και τη βλέπει. Τη δένει ξανά στην καρέκλα. Όταν ο Ρεσίτ κοιμάται, η Μελέκ κόβει τα σχοινιά με ένα μικρό σουγιά.

Ο Ρεσίτ ξυπνάει από τη φωνή του Ντογκάν. Όταν βγαίνει από την αποθήκη ο Ρεσί, η Μελέκ επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί. Ο Μαχίρ είναι με την Ασλί και ζητάει από τη Μελέκ να του περιγράψει το μέρος, που την κρατάνε. Η Ελίφ αγωνιά για τη μητέρα της και ο Μαχίρ της υπόσχεται να βρει τη Μελέκ. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει μια τούρτα για τα γενέθλια του Εμιρχάν. Ο μικρός τη βλέπει αλλά δεν δίνει καμία σημασία ενώ επιμένει να μην θέλει να πάει στο σχολείο. Η Αλέβ εκνευρίζει τον Τουφάν όταν του δίνει συμβουλές σχετικά με τον Εμιρχάν...


Παρασκευή 17/12/21 - Επεισόδιο 991: Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ να βρει τη μητέρα της. Ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ ρωτάνε τη Μελέκ για τη Ματσιντέ, την έπαυλη, την οικογένεια Χακτανίρ. Η Μελέκ όμως δεν τους δίνει τις απαντήσεις που θέλουν και θυμώνουν. Οι δύο άντρες βγαίνουν από την αποθήκη για να μιλήσουν. Η Μελέκ προσπαθεί να το σκάσει. Την πιάνουν όμως και αυτή τη φορά θυμώνουν πολύ, με τον Ντογκάν να απειλεί με όπλο να τη σκοτώσει. Ο Ρεσίτ του ζητάει να μην το κάνει. Ο Μαχίρ αναζητά σε παλιές αποθήκες τη Μελέκ. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη επειδή λείπει η μητέρα της και δεν τρώει τίποτα, παρά την επιμονή της Ασλί.

Η Ελίφ θέλει πίσω τη μητέρα της και μέχρι να επιστρέψει δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα άλλο από το να την περιμένει. Η Ασλί τηλεφωνεί στον Κερέμ και ζητάει άδεια. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά αναρωτιέται τι της συμβαίνει. Όμως δεν βρίσκει το θάρρος να τη ρωτήσει. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν δουλεύουν μαζί αρμονικά. Η Μπιρτσέ φαίνεται να έχει μετανιώσει για όσα άσχημα είχε πει για τον Ακίν. Και ο Ακίν νιώθει γοητευμένος από τη Μπιρτσέ. Η Παρλά καλεί σε ένα νέο πάρτι τον Κερέμ. Ένας φίλος της κάνει εγκαίνια σε μια νέα καφετέρια...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ