Breaking News

Η Eva Longoria ποζάρει σε πισίνα - Τα «διαφορετικά» Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει ανακηρυχθεί κατά καιρούς ως μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ από πολλά περιοδικά, όπως το People.

Η Eva Longoria ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, που τη δείχνει να ποζάρει σε πισίνα, φορώντας ένα ολόσωμο ροζ μαγιό.

«Έτσι μοιάζουν τα Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες», έγραψε στη λεζάντα η 46χρονη Αμερικανή ηθοποιός και ακολούθησε ένας χαμός από likes και σχόλια.


Η Αμερικανή (από Αμερικανομεξικανούς γονείς) ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας έχει έναν 3χρονο γιο, που απέκτησε με τον σύζυγό της José Bastón.

Η Eva Longoria έγινε γνωστή αρχικά από το ρόλο της στην καθημερινή σαπουνόπερα "Ατίθασα νιάτα", στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2001 μέχρι το 2003. 

Επίσης, έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Noικοκυρές σε Απόγνωση" (2004-2012). Το 2006 ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ως "καλύτερη ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά, μιούζικαλ ή κωμωδία", μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της. Επίσης έλαβε το βραβείο ALMA και ονομάστηκε διασκεδαστής της χρονιάς.

Το 2011 ήταν - σύμφωνα με το περιοδικό Forbes - η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός της τηλεόρασης. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες, ενώ έχει υπάρξει παραγωγός της σειράς "Devious Maids" καθώς και ντοκιμαντέρ κοινωνικού περιεχομένου.

Το 2008, σε συνεργασία με τον σεφ Τοντ Ίνγκλις, άνοιξε το εστιατόριο Beso στο Λος Άντζελες. Επίσης πουλάει τη δικιά της σειρά ρούχων. Το 2006 ίδρυσε τον οργανισμό Eva's Heroes, ο οποίος προσφέρει χρήματα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ ένας άλλος οργανισμός, το Eva Longoria Foundation, έχει στόχο να εξαλείψει το κενό εκπαίδευσης που παρουσιάζεται στα κoρίτσια λατίνες.

Με πληροφορίες από: wikipedia