Breaking News

Game of Chefs: Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που πέρασαν στον τελικό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο το «Game Of Chefs» άνοιξε την πόρτα του για τον Α' Ημιτελικό, στον οποίο συμμετείχαν ο Άγγελος Σακάι, ο Φραγκίσκος Μπαλαρίvης, ο Φρανς Χοριέτι, ο Άλκης Μαρκογιαννάκης, ο Γιώργος Μπερκάκης και ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό είχε καταφέρει να πάρει ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης, αφήνοντας δύο κενές θέσεις.


Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11), πραγματοποιήθηκε ο Β' Ημιτελικός. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους, που ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν... τα μαχαίρια τους και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο.

Οι 3 κριτές - Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς - με τους 3 προσκεκλημένους σεφ, την Ερασμία Μπαλάσκα, τον Δημήτρη Κατριβέση και τον Arnaud Bignon, δοκίμασαν τα πιάτα που ετοίμασαν οι 5 παίκτες στη δοκιμασία του Βασίλη Μουρατίδη και έδωσαν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό στον Γιώργο Μπερκάκη.


Ο Β' Ημιτελικός ολοκληρώθηκε με τη δοκιμασία του Άνταμ Κοντοβά, ο οποίος ζήτησε από τους 4 παίκτες, που είχαν απομείνει, να ετοιμάσουν ένα πιάτο, στο οποίο έπρεπε να συνδυάσουν υλικά α’ και β’ διαλογής, φτιάχνοντας, μάλιστα, μόνοι τους το σκεύος. Μετά τη δοκιμασία, το τρίτο εισιτήριο για τον τελικό δόθηκε στον Άγγελο Σακάι.


Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης, ο Γιώργος Μπερκάκης και ο Άγγελος Σακάι θα διεκδικήσουν τη νίκη και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!