Breaking News

Γαρδέλης - Αρναούτογλου: «Με στενοχωρείς γ...ο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, μ' έσκασες! Θέλω να με σεβαστείς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης, τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα».

Ο γνωστός ηθοποιός και γόης των '80s επανέλαβε ότι... βγήκε από τη «Φάρμα», αλλά δεν βγήκε από το παιχνίδι, όπως είχε τονίσει και στο Πρωινό...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να συζητήσουν για τις ταινίες του, ωστόσο ο Σταμάτης Γαρδέλης ήθελε να μιλήσουν για το παρόν και για τη «Φάρμα», με τον παρουσιαστή να αντιδρά, λέγοντάς του:

«Γιατί με πηγαίνεις στη Φάρμα βρε Σταμάτη μου; Νομίζω ότι με "τρέχεις", δε θέλω να με πας στη Φάρμα... Εγώ τη Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ... Γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον... Με στενοχωρείς... δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς, δε θέλω να σου λέω ψέματα... Με στενοχωρείς, γ@μ@το μου! Με στενοχωρείς, αλήθεια στο λέω. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μ' έσκασες! Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου και σου λέω ότι σ' αγαπώ σαν έναν κινηματογραφικό ήρωα... Μην μου το γκρεμίζεις, όμως, το παρελθόν ρε φίλε... Δεν σου ακυρώνω την ποιητική σου φύση. Να πούμε πέντε λεπτά για την ποίηση όποτε θέλεις... Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι...».

Μεταξύ άλλων, σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξομολογήθηκε: «Ήμουν πάντα "σχεσάκιας" στη ζωή μου, δεν ήμουν "πεταλούδα". Περισσότερο με κυνήγησαν, εγώ ήμουν το θήραμα... Δεν αποποιούμαι τίποτα, οι ταινίες ήταν η προίκα μου, μου αρέσει όλη η πορεία μου, που με έχεi οδηγήσει εδώ... Αυτά που μου αρέσουν εμένα δεν φαίνονται πολύ, έχω παίξει σε 26 ταινίες, αλλά παίζονται μόνο οι 5... Οδηγώ μηχανή, άλλα όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου...».

Επίσης, μίλησε για τα παιδιά του και αναφέρθηκε στη γuμνή φωτογράφιση που έκανε στο παρελθόν για το Playboy, ενώ σημείωσε:

«Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ στόχος μου. Έχω κάνει μία μικρή περιουσία. Δεν είμαι φτωχός, αλλά δεν είμαι και πλούσιος. Είμαι αυτάρκης».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.