Breaking News

Γιάννης Οικονόμου: «Το εμβόλιο είναι απαραίτητο για να βρεθούμε σε οποιοδήποτε οικογενειακό τραπέζι»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, ο  κ. Οικονόμου είπε σχετικά με τα μέτρα κατά την εορταστική περίοδο: «Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και όσο πιο πολύ το ακολουθήσουμε και εφαρμόσουμε τις οδηγίες, τόσο πιο καλά και με ασφάλεια θα περάσουμε τα Χριστούγεννα. Συστήνουμε σε όλους να κάνουν χρήση του μέτρου για ένα δωρεάν self test, να το κάνουν και οι εμβολιασμένοι για να δουν κι εκείνοι που βρίσκονται».

Και πρόσθεσε: «Προφανώς οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται πιο άνετα σε θεματικά πάρκα και άλλους χώρους, για τους οποίους θα υπάρχουν περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους. Kατά τη γνώμη μου, το εμβόλιο είναι απαραίτητο για να βρεθούμε σε οποιοδήποτε οικογενειακό τραπέζι και να προστατεύσουμε όλους εκείνους με τους οποίους θα καθίσουμε μαζί και θα ανταλλάξουμε ευχές».

Νωρίτερα, αναφέρθηκε στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όπως και στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΜΑΚ και τους υγειονομικούς...

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Οικονόμου στο Ant1News.gr