Breaking News

GNTM: Αποχώρησε συγκινημένη η Ειρήνη Λεμπέση - Η πρώτη ανάρτησή της - Η τριάδα του τελικού (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ημιτελικός του GNTM 4 προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας (13/12), στον οποίο είχαν προκριθεί η Ειρήνη Λεμπέση, η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Στη δοκιμασία του ημιτελικού, τα 4 νεαρά μοντέλα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε disco queens και kings με μια αίσθηση από το Studio 54.

Τις χειρότερες επιδόσεις είχαν ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Ειρήνης Λεμπέση, η οποία στη φάση του bootcamp είχε πάρει το Golden Pass, μπαίνοντας απευθείας στο σπίτι του GNTM.

Η Ειρήνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ δήλωσε: «Φεύγω ένα βήμα πριν τον τελικό, δηλαδή είναι αμαρτία πραγματικά...».


Ωστόσο, αργότερα σημείωσε: «Νομίζω ότι πιο πολύ είμαι συγκινημένη από χαρά που έφτασα μέχρι εδώ. Σίγουρα δεν κλαίω από στεναχώρια, πέρασα πολύ καλά».


Η αντίστροφη μέτρηση  για το φινάλε του GNTM ξεκίνησε. To βράδυ της Τρίτης, στις 21:00, θα προβληθεί το Α' Μέρος του μεγάλου τελικού, όπου θα διαγωνιστούν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα.


Περίπου στη 1 τα ξημερώματα, η Ειρήνη έγραψε στο Intagram: «Ένα βήμα πριν τον τελικό... Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά... @genevievevv @skoulos @angelosbratis @ismini_mini @yiorgoskaravas_official. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν. Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα. Κάθε τέλος ακολουθεί μια αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους».


Δείτε το trailer για το Α' Μέρος του μεγάλου τελικού.