Breaking News

Η εξομολόγηση του Χ. Σωτηρακόπουλου για την απώλεια της συζύγου του: «Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2019, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο γνωστός αθλητικογράφος εξομολογήθηκε στον Νίκο Συρίγο:

«Από την Άντζελα μου μένει μια πάρα πολύ καλή ανάμνηση, διότι οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή έλειπα σε επαγγελματικά ταξίδια, πάντα έλεγα ότι είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά.

Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Το πρόβλημά μου ήταν στο τέλος όταν "έφυγε". Η επιθυμία της, που ήταν η καύση, εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα. Με εξόργισε το γεγονός αυτό και πήγαμε στη Βουλγαρία. 

Πέρασα χρόνο, όσο μπορούσα, με τα παιδιά όταν ήταν μικρά. Τα έπαιρνα μαζί μου και στη δουλειά. Πέρασαν μαζί μου Κυριακή του Πάσχα στο Mega.

Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Αυτό το λες στους ανθρώπους που νιώθεις κοντά σου και αγαπάς.

Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι "έφυγε"... Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα, μεγάλο μέρος του χαρακτήρα τους τον διαμόρφωσε εκείνη».

Δείτε το βίντεο του Mega.