Breaking News

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κoριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία χθες, Σάββατο, τους ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε ένα κoριτσάκι με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε.

Η όμορφη ηθοποιός έγραψε σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Εύα: 

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».

Μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που σχολίασαν την ανάρτησή της και η Νάντια Μπουλέ, η οποία σημείωσε: «Αχ, τι φανταστικά νέα Ευγενία! Να σας ζήσει και να την χαίρεστε όσο τίποτα άλλο».

Να σημειωθεί ότι η Ευγενία Δημητροπούλου είχε παντρευτεί το καλοκαίρι (11 Ιουνίου), με πολιτικό γάμο, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. «Γνωριστήκαμε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και παντρευτήκαμε 1,5 χρόνο μετά», είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα η Ευγενία Δημητροπούλου...

Δείτε την ανάρτησή της.