Breaking News

Η παράσταση «Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω» και η εξομολόγηση του Γ. Σουξέ: «Πρέπει να χάσω κιλά για το γάμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εμβληματική κωμωδία «Δεν πληρώνω - Δεν πληρώνω» (1974) του Ιταλού Ντάριο Φο (1926-2016) - από τους σημαντικότερους θεατρικούς συγγραφείς της παγκόσμιας δραματουργίας, που τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1997 - παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο...

Ένας θίασος εξαιρετικών πρωταγωνιστών - Μπέσσυ Μάλφα, Γιώργος Σουξές, Κατερίνα Τσάβαλου, Τόνυ Δημητρίου, Θοδωρής Ρωμανίδης - παρουσιάζει με φρέσκια ματιά, κέφι κι άφθονο γέλιο ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυπαιγμένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, υπό τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Μυλωνά. Συμμετέχουν οι: Ριχάρδος Αρώνης, Ανδρέας Βατζώλης, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Το «Τι λες τώρα!» και η Νάντια Ρηγάτου βρέθηκαν στα παρασκήνια της παράστασης, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν στην κάμερα της εκπομπής. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι θα παντρευτεί στο Ναύπλιο, στις 27 Αυγούστου του 2022...

«Την πρόταση την έκανα, εκείνη αποδέχτηκε, μάλλον θα παντρευτούμε. Σκεφτόμουν για το κοστούμι, πρέπει να χάσω κιλά. Έτσι θα πάω; Πρέπει να είμαι φιγουρίνι», είπε με χιούμορ ο αγαπημένος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, όταν η Νάντια Ρηγάτου του είπε ότι είναι γλυκύτατος: «Όλες με βρίσκουν γλυκύτατο, αλλά καμία δεν έκανε κίνηση. Μόνο αυτή που βρήκα. Μου είπε "Εγώ έτσι σε θέλω"! Και δεν με έχει δει ποτέ στις "Άγριες Μέλισσες" ή στο θέατρο. Δηλαδή, δεν με αγάπησε γιατί είμαι ηθοποιός. Δεν ήξερε ποιος είμαι όταν με γνώρισε. Μου είπε "Μην ανησυχείς για τα λεφτά, έχω εγώ". Την περιμένω να συγκατοικήσουμε».

Δείτε το βίντεο του Mega.