Breaking News

Η συγκίνηση του Μ. Ιατρόπουλου: «Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει, με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός ηθοποιός και συνεργάτης της «Φάρμας» εξομολογήθηκε συγκινημένος στην Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά»:

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και είμαι  χαρούμενος που "έφυγε" ευτυχισμένη. Με παρηγόρησε και μου είπε να μην στεναχωριέμαι, ότι είναι χαρούμενη και "φεύγει" πλήρης. Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν "φύγει". Μάλιστα, με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα, γιατί ήρθα από την Κρήτη...

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω - δεν τους αγαπούσα, αλλά τους αγαπάω - υπάρχουν, όπως και οι επιστήθιοι φίλοι, που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε...».