Breaking News

Η Τούρτα της Μαμάς: Επεισόδια 12 - 13, 2ος κύκλος (Εορταστικό)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 25/12/21 - 
Επεισόδια 12+13 - «Εορταστικό Χριστουγέννων»: Το σπίτι των Πετραλώνων έχει ντυθεί στα γιορτινά του. Οι κουζίνες πήραν φωτιά όπως και τα νεύρα του Πάρη, ο οποίος δεν έχει μόνο τις προετοιμασίες με την μπάντα του για τις τρεις έκτακτες εμφανίσεις σε μουσική σκηνή, αλλά και να αντιμετωπίσει την εκκωφαντική γκρίνια του Παναγιώτη, που βλέπει τον αγαπημένο του με το σύμφωνο συμβίωσης να απομακρύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Μες στα νεύρα και στην ειλικρινή απόγνωση, αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους αλλά και τη ζωή του, όπως υπόσχεται μελοδραματικά στους πάντες!

Αν και στην αρχή όλοι αντιμετώπισαν ελαφρά τη νέα κρίση, τα κλειστά τηλέφωνα, τα γεμάτα απόγνωση μηνύματά του αλλά και η έλευση της Αλέκας (Υρώς Μανέ), της πληθωρικής μητέρας του, θα εκτροχιάσουν, για άλλη μια φορά, τα πράγματα και ο τρόμος θα καταλάβει τους πάντες. Ο Πάρης, αν και μετανιωμένος, δεν δείχνει διάθεση συναίνεσης έως τη στιγμή που η τηλεόραση θα διακόψει το πρόγραμμά της, για να μεταδώσει το μοιραίο τροχαίο ατύχημα του τραγικού δασκάλου μας...

Ως guests εμφανίζονται οι:  Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα, η μητέρα του Τάσου), Υρώ Μανέ (Αλέκα, η μητέρα του Παναγιώτη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Στάθης, ο πατέρας του Παναγιώτη), Ζώγια Σεβαστιανού (Αγγελική), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, ο σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Απόστολος Μπαχαρίδης (Ρήγας).


Για την αρχική σελίδα "Η Τούρτα της Μαμάς" πατήστε ΕΔΩ