Breaking News

Ηρώ Μουκίου: «Δεν θέλω να μου κάνουν photoshop - Έχω μετανιώσει που δεν έκανα δεύτερο παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η Ηρώ Μουκίου αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά «Οι Αυθαίρετοι», την πρώτη κωμωδία που εξέπεμψε το Mega. Μάλιστα, κατά τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Mega, είχε κατακτήσει τη δέκατη θέση στην ψηφοφορία που διεξήχθη.

«Είμαι από τους ανθρώπους που υμνώ το πέρασμα του χρόνου. Δεν θέλω να μου κάνουν photoshop και να φαίνομαι 20 χρονών, γιατί δεν είμαι», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Μουκίου.

Επίσης, μίλησε για τον ιδιαίτερο γάμο της με τον σύζυγό της, που είναι ψυχίατρος στη Λάρισα ενώ η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα.

«Ο άνδρας μου μένει στη Λάρισα, εγώ στην Αθήνα, κοινός τόπος συνάντησης είναι ο Βόλος... Η απόσταση κάνει καλό στη σχέση, αλλά πρέπει να το αντέξει κανείς», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός τον περασμένο Σεπτέμβριο...

Ακόμη, εξομολογήθηκε: «Έχω μετανιώσει πάρα πολύ που δεν έκανα δεύτερο παιδί... Θεώρησα ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω, γιατί σου μπαίνουν πάντα στο μυαλό φόβοι ότι μπορεί να ξανακάνεις αποβολή».

Να σημειωθεί ότι η Ηρώ Μουκίου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στο Alhambra Art Theatre, μαζί με την Άννα Αδριανού, τη Βάσω Γουλιελμάκη, την Κατερίνα Μπιλάλη, την Κρίστη Παπαδοπούλου και την Εύη Δαέλη.

Δείτε το βίντεο του Mega.