Breaking News

Κανάκης (Επεισόδιο 14-12-2021): Το μήνυμα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης πήρε θέση για τα σχόλια που δέχθηκε η εκπομπή, μετά τις γνωστές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

«Αν υπάρχει εκεί έξω έστω κι ένας κανονικός άνθρωπος - εκτός από τους στρατευμένους κι αυτούς που διψούν για αίμα γιατί νομίζουν ότι έτσι η ζωή τους θα αποκτήσει νόημα - που πιστεύει ότι γνωρίζαμε, θέλουμε να του πούμε δύο πράγματα: Πρώτα από όλα μας στενοχωρεί αυτό γιατί θα θέλαμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι τέτοιες καταστάσεις μας εξοργίζουν. Εγώ έχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από την άλλη, όμως, το καταλαβαίνουμε γιατί κι εμάς μας συγκλόνισε...

Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι; Τόσο υποκριτές, που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω και αυτός να είναι δίπλα μου; 

Αν υπάρχει έστω και ένας που το πιστεύει, φοβάμαι ότι δεν είναι γονιός, γιατί όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και μεγαλώνεις παιδιά, σκέφτεσαι κατευθείαν τι θα έκανες αν αυτό συνέβαινε στο παιδί σου. Μπορεί εμείς να ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύαν μετά εμένα μέσα γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα εκείνη τη στιγμή;».


«Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε... Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται. Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις δικαίωση. Παράλληλα θέλουμε να σου πούμε κι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν τεράστια δική μας ανάγκη».

Aναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όσους συνδύασαν το περιστατικό με την κριτική που είχε ασκήσει η εκπομπή στη Λίνα Μενδώνη, που δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, o Αντώνης Κανάκης τόνισε:

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική σατιρική εκπομπή, που δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού, λες "Πού ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου"... Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί... Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η κυρία Μενδώνη κρυβόταν, ενώ εμείς είμαστε εδώ και αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο... Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης... Εσείς που έχετε την εξουσία, πώς επιτρέπετε να λειτουργούν sites πopvoγραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Εσείς, η πολιτεία, το επιτρέπετε αυτό το πράγμα...».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκπομπή της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.