Breaking News

Κορονοϊός - Γ. Αρναούτογλου: «Φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πω στο γιο μου όσα ήθελα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην παρουσίαση νέου βιβλίου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό:

«Έχει σχέση με το βιβλίο, το οποίο έχει να κάνει με μία γυναίκα, που αρχίζει να έχει ένα πρόβλημα υγείας και φοβάται ότι δεν θα προλάβει να πει στο γιο της αυτά που θέλει να πει. 

Εγώ το βίωσα αυτό, όντας μέσα στο σπίτι, φοβούμενος ότι, αν κάτι συμβεί, δεν θα προλάβω να μιλήσω στο γιο μου. Είναι στο τσακ... Δεν το ξέρεις. Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο... Αναρωτιέσαι αν σε πέντε λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες... "Θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω;". Γιατί δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει.

Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με το γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα.

Έχω έναν 8χρονο γιο με τον οποίο δεν μένουμε μαζί. Είμαι χωρισμένος, μένει με τη μητέρα του. Έχω να τον δω μια εβδομάδα και θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Σκέφτηκα "Αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ και μου πουν πως μπαίνω στο νοσοκομείο; Κι αν δεν βγω από το νοσοκομείο; Εγώ δεν του είπα όσα ήθελα, δεν πρόλαβα". Άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις...»