Breaking News

Λουκία Πιστιόλα: «Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης φίλης μου, μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Λουκία Πιστιόλα, η οποία είχε γίνει πασίγνωστη όταν πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή κωμική σειρά «Εκείνες κι Εγώ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 1996 - 1998. Στη σειρά ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή και αμετανόητο εργένη και καρδιοκατακτητή, Ζάχο Δόγκανο (Γιάννης Μπέζος).

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κάποιο ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα για μένα αυτά και μάλιστα, σε εποχή που ζούμε όλη αυτή την αλλαγή για τη θέση της γυναίκας», τόνισε η ηθοποιός.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδελφικής μου φίλης. Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Τη χτύπησε... Κατήγγειλα το γεγονός στην αστυνομία και ζητούσε αποδείξεις... Αντί να κινητοποιηθεί το σύστημα, γιατί υπήρχε κι ένα παιδί στη μέση, αδιαφορούσαν οι πάντες. Οι αστυνομικοί ειρωνευόντουσαν τη φίλη μου, ότι "Τι του έκανε και τη χτύπησε;". Τραγικό...».

«Υπάρχει όλο αυτό και από την άλλη βλέπουμε το "The Bachelor", όπου διάφορες γυναίκες, ως χαρέμι, προχωράνε μπροστά στον σουλτάνο για να τις επιλέξει. Είναι ανατριχιαστικό...», πρόσθεσε η Λουκία Πιστιόλα.

Μεταξύ άλλων, είπε για τους ηθοποιούς και φίλους της, τον Γιάννη Μπέζο και τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη

«Ήμασταν φίλοι πριν παντρευτούμε. Μείναμε έγκυοι μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωσαν σαν αδέρφια. Γεννήσαμε μαζί, εγώ 23 Δεκεμβρίου και σε πέντε μέρες ήρθε και η Ναταλία στο ίδιο μαιευτήριο. Τα πρώτα γενέθλια των παιδιών ήταν κοινά, τα έκαναν μαζί. Μάλιστα, τη μέρα που γεννήθηκε η Ηρώ, ο Γιάννης έκλεινε συμβόλαιο με τους "Απαράδεκτους", άρχιζε η μεγάλη του άνοδος. Ο Γιάννης και η Ναταλία είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής».