Breaking News

«Λύγισε» on air ο Β. Χαλακατεβάκης - «Έλιωσε» με την έκπληξη της συζύγου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Με τη σύζυγό μου έχουμε αρκετή διαφορά ηλικίας, περίπου 20 χρόνια... », είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, πριν τη γέννηση της κόρης τους...

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έγινε μπαμπάς σε ηλικία 63 ετών, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου είπε - μεταξύ άλλων - στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα:

«Έχω τρελαθεί με τη μικρή και κάθε μέρα τρελαίνομαι όλο και περισσότερο. Το συναίσθημα δεν μπορώ να το περιγράψω...

Ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένος, περνάμε καλά και έχουμε χημεία. Έρχεται το ένα δώρο δίπλα στο άλλο και νομίζω θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, τόσο απλά. Μας αρέσουν τα ταξίδια και η οικογένεια. 

Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή και πιο τρυφερή αυτή η σχέση. Είμαστε αγαπημένοι. Η λέξη αγάπη τα έχει όλα, έχει και τον έpωτα. Υπάρχει ο έpωτας και είναι δεδομένο.

Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα. Εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα και είχα μια αγωνία, αλλά η Δέσποινα επέμενε και το ξεπέρασα μέσα μου. Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ποτέ ως άρρωστο. Το ξεπέρασα το πρόβλημα. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά...».

Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση η σύζυγός του, με τον ηθοποιό να μην κρύβει τη συγκίνησή του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης την παρακολουθούσε να μιλάει και το βλέμμα του έδειχνε ότι «έλιωνε» από αγάπη.

«Μου ζήτησαν να σου κάνω μία έκπληξη, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος, το ξέρεις αυτό», του είπε η Δέσποινα Μαραγκουδάκη, ενώ στη συνέχεια τον ευχαρίστησε που στέκεται πάντα στο πλευρό της.

Δείτε το βίντεο.