Breaking News

Μαρία Κίτσου: «Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει» - «Η Μαρία Καβογιάννη είναι οικογένεια πια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Κίτσου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι».

«Το Τρίτο Στεφάνι», το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Μαρία Κίτσου και 18 ακόμα ηθοποιούς, επανήλθε στο θέατρο Παλλάς, 

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία εξαιρετική συνεργάτης. Είναι οικογένεια πια. Βγαίνουν και μας συνδέουν τόσα πράγματα πάνω στη σκηνή. Είναι η καλύτερη παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω, συνεννοούμαστε με τα μάτια, αγγίζονται οι καρδιές μας με το παραμικρό που συμβαίνει», είπε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

Στη συνέχεια η Μαρία Κίτσου εξομολογήθηκε στον Κώστα Τσουρό για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη:

«Η ζωή είναι στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα και τα ευχάριστα. Έχει ευτυχίες και δραματικά γεγονότα, αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία, παρά μόνο ζωή. Πρέπει να αγαπάς τη ζωή με ό,τι κι αν σου φέρει.

Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος, αλλά είμαι φύσει αισιόδοξη... Κάθε μέρα ψάχνομαι με τον εαυτό μου. Βεβαίως κι έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία κάνω κι έχω κάνει και στο παρελθόν. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα...

Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα για να βοηθήσω ανθρώπους. Πολλοί επικοινώνησαν μαζί μου μέσα από τα social media και μου ζήτησαν συμβουλές...

Ήταν  διαγνωσμένη η κατάθλιψή μου. Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει. Είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε, όμως, μέσα μου η κραυγή για ζωή και για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου. Ζητούσα από τους φίλους μου και την οικογένειά μου να με στηρίξουν... Συμβουλεύτηκα ειδικούς, έκανα τη θεραπεία μου και την αγωγή μου και σιγά σιγά βγήκα από το σκοτάδι».

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την απώλεια του πατέρα της και τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Δείτε τη συνέντευξη.