Breaking News

Μαριάννα Κάρα για Στέφανο Πιτσίνιαγκα: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα έκανα σχέση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σχέση της και το χωρισμό της με το νικητή του House of Fame, όπου συμμετείχε και η ίδια, μίλησε την Παρασκευή στο «Love it» η Μαριάννα Κάρα. Η νεαρή τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα:

«Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας, όπως δεν ήταν καθόλου καλή και η περίοδος μετά. Τα "προσχήματα" είναι η σωστότερη λέξη. Προσπαθούμε να κρατάμε τους τύπους. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύουμε στον ίδιο χώρο, γιατί σκέφτεσαι όσα έζησες. Σου έρχεται μία αρνητική ενέργεια. Μου πήρε πολύ χρόνο αυτό, έπρεπε να το δουλέψω πολύ για να απολαύσω αυτό που μου συνέβαινε. Μετά τον χωρισμό έκανα μεγάλη αλλαγή, από το μαύρο στο άσπρο.

Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, δεν θα την έκανα αυτή τη σχέση. Εύχομαι να είχα μάθει λίγο περισσότερο τον άνθρωπο αυτό υπό διαφορετικές καταστάσεις. Βιάστηκα... Τότε ίσως ψάχναμε και οι δύο μια έξτρα στήριξη. Με το που βγήκαμε από το σπίτι συγκατοικήσαμε... Ήταν πολύ όμορφες εκείνες οι μέρες, αλλά κράτησε λίγο.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι χωρίσαμε για να κάνει focus στην καριέρα του. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ισχύει... Το λόγο τον ξέρει ο ίδιος. Μετά το χωρισμό μας δεν ασχολήθηκα, δεν ήθελα να αναλωθώ. 

Του εύχομαι τον τίτλο του νικητή να τον χρησιμοποιήσει με την καλή έννοια και όχι με την έννοια της έπαρσης...».