Breaking News

«Με επίσημο ένδυμα» στην ΕΡΤ3: Ένα μοναδικό εορταστικό show με τον Πάνο Μουζουράκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αγαπημένος Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης, συμπράττει «με επίσημο ένδυμα» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την Διεύθυνση της αρχιμουσικού Safira Antzus Ramos, σε μια εορταστική συναυλία, που θα μεταδώσει μαγνητοσκοπημένη η ΕΡΤ3, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

To show «Με επίσημο ένδυμα» αποτελεί μια ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει τη συμφωνική ορχήστρα με εναλλακτικούς καλλιτέχνες.

Ο Αθανάσιος Κολαλάς, που σκηνοθετεί και υπογράφει καλλιτεχνικά την βραδιά, θα επιχειρήσει να ενώσει τις μουσικές τελείες που σημάδεψαν και δημιούργησαν τον Πάνο Μουζουράκη. Η εορταστική συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια των Robbie Williams, Bob Dylan, Elvis Presley, Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φοίβου Δεληβοριά, Frank Sinatra, Red Hot Chili Peppers που μπλέκονται με τις γνωστές και αγαπημένες δημιουργίες του Πάνου Μουζουράκη, ακολουθώντας την πορεία του από την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και το Hollywood και αναδεικνύοντας τις επιρροές του, αλλά και την σαφή καλλιτεχνική του άπoψη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πάνος Μουζουράκης είχε μιλήσει στην ΕΡΤ για τη συναυλία.


Το «ποδαρικό» της ΕΡΤ3 με τον Πάνο Μουζουράκη, σε τηλεσκηνοθεσία Τηλέμαχου Κοεμτζόπουλου, θα μεταδοθεί σε επανάληψη το βράδυ του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου, στις 21:00.