Breaking News

Μια «ανάσα» από το μαιευτήριο η Μάρα Δαρμουσλή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε από το σπίτι της η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε ανακοινώσει στο Instagram τη δεύτερη εγκυμοσύνη της...

Η ηθοποιός και πρώην top model είχε παντρευτεί τον chef Βασίλη Τσατσάκη τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ έχει ήδη ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο της με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη.

«Δεν πατήσαμε, αλλά βουτήξαμε στον 9ο μήνα. Ελπίζω ότι θα γεννήσω σε εβδομάδες και όχι σε μέρες», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε με χιούμορ:

«Ο γιατρός μου με ρώτησε "Πώς βολεύει το μπαμπά με τις δουλειές;". Του απάντησα "Μετά τα Φώτα. Έχω να τα πω και με την Ελεονώρα που μου φέρνει γούρι"».

H Μάρα Δαρμουσλή τόνισε ότι προσέχει πολύ λόγω του κορονοϊού, σημειώνοντας: «Δε βλέπω κόσμο πια, με τη μάσκα παντού. Γιορτές θα κάνουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Πιο οικογενειακά δε γίνεται, γιατί ο Βασίλης θα εργάζεται στο εστιατόριο. Θα είμαι στο σπίτι. Αν είμαι τυχερή, κατά το ήμισυ των εορτών θα είμαι με το γιο μου, γιατί έχει και το μπαμπά του να κάνουν παρέα. Θα έχω και τα ζώα μου, όπως και το τηλέφωνό μου να τα λέω με τους γονείς μου, τους συγγενείς και τους φίλους μου».

Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού, ωστόσο θα το μάθει την Παρασκευή, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Δείτε το βίντεο του Mega.