Breaking News

Μ. Ταμπακάκης: «Μετά την καραντίνα, ακόμα δεν έχω βγει για ποτό γιατί φοβάμαι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» στο θέατρο Αθηνών.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής, ενώ - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και στο θέμα της πανδημίας.

«Μετά την καραντίνα, ακόμα δεν έχουμε συνηθίσει το έξω. Δηλαδή, εγώ δεν έχω βγει ακόμα για ποτό, να χορέψω με φίλους κλπ, γιατί φοβάμαι. Πρόσφατα είχαμε κανονίσει να βγούμε έξω βράδυ και τελικά το ακυρώσαμε γιατί είχαν αυξηθεί τα κρούσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της παράστασης «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια», ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής), ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει τη γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), εpωτεύεται τη Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» - όπως λέει ο ίδιος - να είναι… γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στη σύζυγο και στο γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε.

Δείτε το βίντεο του Mega.