Breaking News

Μιχάλης Ρέππας για Παύλο Χαϊκάλη: «Φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν κατηγορείται για κάτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», όπου συνυπογράφει σκηνοθεσία και σενάριο μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». 

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος είπε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση «Ρινόκερος», όπου τελικά αντικαταστάθηκε:

«Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε: «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό, για το οποίο κατηγορείται κάποιος, είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω, δεδομένου ότι το πράγμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Για την επιστροφή στο θέατρο του Παύλου Χαϊκάλη, τόνισε: «Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, δεν καταλαβαίνω καν τι μου λες. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει;... Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ειδικά για τον Παύλο δεν καταλαβαίνω... Υπάρχει κάποια κατηγορία; Αυτό, για το οποίο συζητήθηκε ο Παύλος, δεν είναι αξιόποινο και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη. Τι παραπάνω να σχολιάσει κανείς πάνω σ' αυτό;... Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο. Φυσικά και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, δεν κατηγορείται για κάτι».