Breaking News

Νίκος Μπάρτζης: «Μετά το Survivor ξυπνούσα κι έβαζα τα κλάματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «After Dark» της Παρασκευής, ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, βρέθηκε στο Εξομολογητήριο, όπου είπε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Γεωργαντά:

«Από τη στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι είναι σαν να περνάω μία δεύτερη εφηβεία, δε με νοιάζει τίποτα. Θέλω απλά να περνώ καλά, γιατί περάσαμε δύσκολα στο Survivor.

Έχουμε ανοίξει παραλιακά ένα καφέ - μπαρ στο Βραχάτι, κοντά στο χωριό μου (Ζευγολατιό). Αν δεχτώ τηλεοπτική πρόταση, θα τη σκεφτώ.

Δε θα δήλωνα ποτέ ξανά συμμετοχή για ριάλιτι. Στο Survivor τραυματίστηκα, έπαθα ζημιά στο αριστερό πόδι. Μου βγήκε τενοντίτιδα και στα δύο πόδια. Θα το σκεφτόμουν για το All-Star, αν δεχόμουν πρόταση.


Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι... αλλά εννοείται ότι ήταν συγκινητικό όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα, ήξερα ότι θα φύγω κι εγώ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι τους είπα "Παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω". Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ό,τι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω. Ήξερα ότι θα φύγω δηλαδή κι εγώ... 

Σ' αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή, ήταν το έπαθλο. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω ούτε να περάσω αυτά που πέρασα, γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά... Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα κι έβαζα τα κλάματα. Δεν ξέρω αν το έπαθαν κι άλλα παιδιά αυτό... Τώρα αρχίζω και συνηθίζω...

Ο λόγος που έφυγα ήταν ξεκάθαρα ο τραυματισμός μου. Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο. Μετά έρχονται και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση... Όπα ρε φίλε, τι παράταση;... Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι και βλέπεις ότι δεν βγαίνει... Δεν θα μπορούσα να μείνω και να κάθομαι στον πάγκο, θα ήταν άδικο και για τα άλλα παιδιά».

Δείτε το βίντεο του Open.