Breaking News

Όλγα Ντάλλα: Το GNTM και ο Στυλιανός Φλωρίδης - «Οι γονείς μου τον εγκρίνουν, μένουμε όλοι μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Breakfast@star βρέθηκε καλεσμένη η Όλγα Ντάλλα, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στον πρόσφατο τελικό του Greece's Next Top Model 4...

Η Όλγα μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ - μεταξύ άλλων - εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της Στυλιανό Φλωρίδη:

«Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι οι γονείς μου. Τον έχουν γνωρίσει. Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά. Εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες.

Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου. Προς το παρόν μένουμε όλοι μαζί, με τους γονείς μου. Ψάχνουμε να βρούμε ένα σπίτι για να μείνουμε μόνοι μας.

Ο Στυλιανός ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές, αλλά δε νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι γιατί θέλει να είναι μαζί μου... Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Είμαι πολύ σίγουρη γι' αυτή τη σχέση, δεν φοβάμαι τίποτα».

Δείτε το βίντεο.