Breaking News

«Πάγωσε» η Φ. Σκορδά με τη δήλωση του Γ. Βασιλείου: «Τη βίaζε στα καμαρίνια... Δεν αντέδρασα, δεν ήταν δικό μου θέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος ρωτήθηκε αν έπεσαν στην αντίληψή του κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. 

«Έτυχε πριν από πάρα πολλά χρόνια σε ένα μαγαζί στην παραλία. Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε το πού ήταν. Τώρα το αφεντικό αυτό είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν κι εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου. Μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίaζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει "Τι θέλεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας"», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα, αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Η τελευταία απάντησή του, ότι δεν μετάνιωσε που δεν αντέδρασε, άφησε άναυδους τους συνεργάτες στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει την έντονη ενόχλησή της.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του και πώς σχολιάστηκαν στη συνέχεια από την παρουσιάστρια.