Breaking News

Παντρεύτηκε τη σύντροφό του ο πατέρας του David Beckham; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 73χρονος Ted Beckham, ο πατέρας του David Beckham, φέρεται να παντρεύτηκε την 62χρονη εκατομμυριούχο δικηγόρο Hilary Meredith σε μια στενή τελετή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται τη "The Sun", ο 46χρονος παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής λέγεται ότι ήταν κουμπάρος για τον πατέρα του, στο γάμο που έγινε την περασμένη Παρασκευή (10/12) στην ιστορική περιοχή Temple του Λονδίνου.


Είναι ο δεύτερος γάμος τόσο για τη νύφη όσο και για τον γαμπρό. Η μητέρα του David Beckham, η Sandra (φωτογραφία που ακολουθεί), είχε χωρίσει με τον πατέρα του το 2002, μετά από 33 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά: τη Lynne, τον David και τη Joanne.


Μεταξύ των καλεσμένων στην τελετή φέρεται να ήταν η σύζυγος του David Beckham, η Victoria και τα παιδιά τους Romeo, Cruz και Harper. Μαζί τους ήταν και η φίλη του Romeo, το 19χρονο μοντέλο Mia Regan.

Ο  μεγαλύτερος γιος, ο 22χρονος Brooklyn, αναφέρεται ότι ήταν στην Αμερική και δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο γάμο.

Μια πηγή αποκάλυψε στη "The Sun": «Ήταν μια πολύ μικρή ιδιωτική τελετή με μια "χούφτα" από μέλη των οικογενειών και φίλους, συμπεριλαμβανομένων του David της Victoria και τριών από τα παιδιά τους. Ο David ήταν κουμπάρος και έκανε όλα τα συνηθισμένα πράγματα που κάνει ο κουμπάρος, όπως το να κρατά τα δαχτυλίδια και να δώσει και μια ομιλία. Ο Ted είναι στα 70 του και η Hilary στα 60 της. Ήταν ο δεύτερος γάμος και για τους δύο, οπότε δεν ήθελαν να κάνουν "φασαρία", αλλά όλη η οικογένεια ήταν χαρούμενη που βρέθηκε εκεί».


Ο Ted Beckham είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Hilary Meredith τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2019.

Η Hilary Meredith είναι δικηγόρος και ακτιβίστρια, γνωστή για τη δουλειά της για λογαριασμό των ενόπλων δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου, των βετεράνων και των οικογενειών τους. Διαχειρίζεται το δικηγορικό γραφείο Hilary Meredith Solicitors.


Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail