Breaking News

Παυλόπουλος - Ρέβη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Bαθιά αηδία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τρίτης σχολιάστηκε στην «Ώρα Ελλάδος» η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», μετά τις αποκαλύψεις ότι είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, υλικό με σeξουαλικό περιεχόμενο μιας πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μετά την προβολή του βίντεο, με τις ανακοινώσεις του Αντώνη Κανάκη, η Ευλαμπία Ρέβη δήλωσε: «Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό... Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο... Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσσουν σeξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ το έχουμε δει, πολλές φορές, να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και μετά να εκβιάζουν το παιδί ή να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ... Είναι πολλές γυναίκες θύματα και στη χώρα μας, οπότε αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί...».

Στη συνέχεια ο Άκης Παυλόπουλος τόνισε: «Δεν ξέρω αν γνώριζαν οι συνεργάτες του - όπως λένε κάποιοι - και τον συγκάλυπταν. Είναι πολύ βαρύ για να το πει κανείς αυτό αν δεν μπορεί να το αποδείξει.  Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε... Όταν είσαι σ' αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις, επειδή έτσι γούσταρες, μια κοπέλα; Επειδή σε άφησε; Επειδή θεώρησες ότι είναι "κτήμα" σου και θα την είχες οποτεδήποτε, σαν να ήταν η μαριονέτα σου, όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;».