Breaking News

Χ. Ρώμας: «Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου» - «Θα διεκδικήσω τη δημαρχία στο Χαλάνδρι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show», όπου - μεταξύ άλλων - πήρε θέση στο θέμα του εμβολιασμού, που ήταν και μια σημαντική αφορμή για τον πρόσφατο χωρισμό του, έπειτα από 10 χρόνια σχέσης. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης εξομολογήθηκε:

«Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου. Αυτό ήταν μια αφορμή, η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Γιατί ειπώθηκε κι αυτό, ότι "είναι δυνατόν να χωρίσεις λόγω του εμβολίου;". Νομίζω ναι, γιατί αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο κι έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας, που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές αποφεύγαμε να τις δούμε. Ίσως είναι καλό που τις βλέπεις τελικά. Αυτό το θεωρώ ένα από τα καλά του κορονοϊού... Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα για το χωρισμό μου και αυτό γιατί ξέρω ότι ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει».

Επίσης, ο Χάρης Ρώμας είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Χαλάνδρι:

«Θα διεκδικήσω τη δημαρχία στο Χαλάνδρι. Αν εκλεγώ, η σειρά που γράφω τώρα μάλλον θα είναι η τελευταία τουλάχιστον για αρκετά χρόνια. Μετά δεν ξέρεις αν θα σε περιμένει κάποιος κι αν θα είσαι και απαραίτητος, αν και δε νομίζω ότι είναι κανένας απαραίτητος. Έχω στο μυαλό μου βέβαια - γιατί ο καλλιτέχνης δε σταματάει ποτέ να υπάρχει - ότι θα γυρίσω με κάτι που θα πουλήσει πολύ.

Πάντως θα απέχω για ένα μεγάλο διάστημα, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τις καινούργιες ευθύνες. Βλέπω και τώρα τις ευθύνες, που είμαι αυτοδιοικητικός στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, 66 δήμοι. Έχω επαφή με 66 δημάρχους και αντιδημάρχους πολιτισμού».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.