Breaking News

Σε κλίμα θλίψης το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τράγκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, συγγενείς, φίλοι και άτομα από το χώρο της δημοσιογραφίας αποχαιρέτησαν σήμερα, Πέμπτη, τον Γιώργο Τράγκα.

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, μετά από μάχη με τον κορονοϊό...

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Ακολούθησε η ταφή του στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κηφισιάς.


Στην εκκλησία έκανε την εμφάνισή της συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, που ταλαιπωρήθηκε και η ίδια από την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. Επίσης, παρευρέθηκαν από νωρίς τα παιδιά του δημοσιογράφου και η πρώην σύζυγός του.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων και ο Γρηγόρης Πετράκος, τον οποίο ο Γιώργος Τράγκας είχε ορίσει ως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματός του.




Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, είχε γράψει στο Twitter: 

«ΝΑΙ είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ! Δεν το δέχομαι. Το ίδιο κι εσύ. Το ξέρω. Μου το είπες. Άλλωστε, έχουμε να πιούμε ένα ακόμη μπουκάλι κρασί ΜΑΖΙ... Για αυτό σήμερα δεν θα σου πω "αντίο φίλε". Θα πω ότι είπες κι εσύ στις τελευταίες κουβέντες: Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!».