Breaking News

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» εναντίον του - Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του στον ΑΝΤ1 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ετοιμάζουν αγωγή καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις αποκαλύψεις εις βάρος του.

Όπως μετέδωσε το Open, οι τρεις τους έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λόγω της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Στο μεταξύ μίλησε στον ΑΝΤ1, η 30χρονη σήμερα κοπέλα, που έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη διαρροή βίντεo με σeξουαλικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές. Μεταξύ άλλων,  η πρώην σύντροφός του είπε στη Λίλιαν Τσουρλή:

«Τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο και τους ευχαριστώ ειλικρινά πολύ. Μου ζήτησαν αν μπορώ να τους τα πω όλα. Ντράπηκα και ντρέπομαι, αλλά τους τα είπα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν γνώριζαν τίποτα, αυτό κατάλαβα. Μίλησα και με τον κύριο Κανάκη και με τον κύριο Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά, στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται με τέτοια θέματα... Δεν ξέρω όμως ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου, κανένας δεν το γνωρίζει. Είναι ντροπιαστικό ό,τι έζησα. Τους εκτιμώ πάρα πολύ, εκτιμώ την κίνησή τους... Ο χρόνος θα δείξει».

Δείτε τα βίντεο.