Breaking News

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο Λύτρας αποκάλυψε νέα καταγγελία για ροζ βίντεο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκάλυψη για νέα καταγγελία από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα, που είδε εpωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορvoγραφίας.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε χθες, Δευτέρα, άλλες τρεις περιπτώσεις εκδικητικής πορvoγραφίας, καθώς τα κρούσματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Δείτε το βίντεο από το «Καλημέρα Ελλάδα» στο ANT1.gr

Στο μεταξύ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε ήδη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για άλλα ρoζ βίvτεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Δείτε το ρεπορτάζ από το χθεσινοβραδινό δελτίο του ΑΝΤ1.