Breaking News

Σταμάτης Φασουλής για Γιώργο Μαρίνο: «Ξέρω ότι είναι καλά... καλύτερα από πριν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος συναντιέται με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Μουσούρη, στο έργο «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και κριτής του J2US μίλησε για την καριέρα του, τα σχολικά του χρόνια, τη ζωή του, τη σχέση του με τους γονείς του, την πόκα που έπαιζε στο παρελθόν, όπως και τη μπιρίμπα με αείμνηστους ηθοποιούς, ανάμεσά τους η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Κούρκουλος.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον Σταμάτη Φασουλή να απαντά:

«Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που πρωτοβγήκαμε στο θέατρο... Συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».

Σε ό,τι αφορά το έργο «Ο κήπος με τις αλήθειες» (Things I know to be true) - του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άντριου Μπόβελ -, ανεβαίνει στο θέατρο Μουσούρη σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τη Ματίνα Νικολάου, τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Παναγιώτη Γαβρέλα και τη Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Δείτε τη συνέντευξη.