Breaking News

Στην ERT World η τελετή απονομής των Βραβείων ΑΡΓΩ 2021

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ERT World, που πάντοτε φιλοξενεί τις σημαντικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Ελλήνων όλου του κόσμου, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές της να παρακολουθήσουν την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00 ώρα Ελλάδας, την τελετή απονομής των Βραβείων ΑΡΓΩ 2021.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στο Μουσείο Μπενάκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επέδωσε τα Βραβεία ΑΡΓΩ σε οκτώ διακεκριμένους Έλληνες του εξωτερικού.

Τα Βραβεία ΑΡΓΩ απονέμονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελούν πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης ΑΡΓΩ - ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, η οποία στοχεύει στο να αναδείξει την Ελλάδα της εξωστρέφειας, της δημιουργίας, του κοσμοπολιτισμού και των ανοιχτών οριζόντων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, χιλιάδες Ελλήνων ζουν και σταδιοδρομούν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς, σε όποια χώρα του κόσμου, θα βρει Έλληνες επιτυχημένους σε διάφορους κλάδους και δραστηριότητες: στις επιχειρήσεις, στον πολιτισμό, στις Τέχνες, στις επιστήμες, στους διεθνείς οργανισμούς, στις νέες τεχνολογίες, στον αθλητισμό, στη γαστρονομία, στα κοινά... παντού!