Breaking News

Survivor - Πρεμιέρα: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 
Survivor, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου, με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει τους Διάσημους και τους Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο.

Διάσημοι: Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρέντη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, Γιωρίκας Πιλίδης, Απόστολος Ρουβάς, Ελισάβετ Σπανού και Γιάννης Χατζηγεωργίου.


Μαχητές: Σοφιάννα Αβραμάκη, Πελαγία Καζολέα, Σταμάτης Καλαφατάς, Σάββςα Κάλφας, Γιώργος Κατσαούνης, Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, Σπύρος Μαρτίκας, Θανάσης Μπέλλος, Άσπα Πρεδάρη, Παρασκευή Σταματοπούλου, Γιάννης Τσολάκης και Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Στην πρεμιέρα διεξήχθη και το πρώτο αγώνισμα επάθλου, που ήταν το κιτ επιβίωσης, δηλαδή τα πρώτα απαραίτητα εφόδια, όπως ρύζι, κονσέρβες και κουβέρτες. 

Η χαμένη ομάδα πήρε τα μισά σε σχέση με την κερδισμένη, που ήταν η ομάδα των Διασήμων, η οποία πήρε ολόκληρο το κιτ επιβίωσης.


Οι ομάδες πήγαν στις παραλίες και αργότερα εξελίχθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι Μαχητές κέρδισαν οριακά με 10-9.


Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι, που ηττήθηκαν, κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Η ομάδα των Διασήμων ψήφισε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.