Breaking News

Τι συμβαίνει με την οικονομική κατάσταση του Π. Φιλιππίδη; - «Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό. Ο δημοσιογράφος είπε στην εκπομπή το πρωί της Πέμπτης:

«Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και την οικογένειά του. Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επιχειρηματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια υπήρχαν - θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά -, έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Μου μεταφέρουν ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητά του: η πατρική του κατοικία στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Πρόκειται για πληροφορίες δικές μας, του Πρωινού...

Ξέρω, επίσης, ότι η μεζονέτα στο Ψυχικό έχει βγει σε πλειστηριασμό 1-2 φορές και σταμάτησε από την ίδια την οικογένεια».