Breaking News

Τηλεθέαση: Ημέρα πρωτιάς η χθεσινή για τον ΑΝΤ1

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Ημέρα πρωτιάς ήταν η χθεσινή, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, για τον ΑΝΤ1 καθώς το πρόγραμμά του προσέλκυσε το τηλεοπτικό κοινό.

Σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, ο ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου υπερίσχυσε του ανταγωνισμού με συνολικό μερίδιο ημέρας 16,5%, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 1,4 μονάδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen:

• Η ημέρα ξεκίνησε δυνατά με το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη να καταγράφει πρωτιά στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, με 18,6% και 3,2 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

• Τη σκυτάλη στο πρόγραμμα αλλά και στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης πήρε «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που σκόραραν 19,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54, και προηγήθηκαν του ανταγωνισμού στη ζώνη προβολής τους με 4,4 μονάδες.   

• Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο με 26,9%, στο δυναμικό κοινό 18-54, ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με 13,3 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

• Το «ROUK ZOUK» της Ζέτας Μακρυπούλια με 7,7 μονάδες διαφορά, προηγήθηκε του ανταγωνισμού σημειώνοντας πρωτιά στη ζώνη προβολής του με 23,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54.

• Οι «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη και τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής τους, με μέσο όρο 23,2%, στο δυναμικό κοινό 18-54, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 8,8 μονάδες.

• Εντυπωσιακά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το «The2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής του με 21,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι κατά 6,8 μονάδες.»