Breaking News

Το «ΤΑXΙ» γιορτάζει τα Χριστούγεννα με αγαπημένους καλεσμένους που στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «ΤΑXΙ» γιορτάζει τα Χριστούγεννα και υποδέχεται αγαπημένους προσκεκλημένους, σήμερα (Σάββατο 25/12) και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, στις 17:55, στο OPEN. Ο Μάριος Αθανασίου, η Παρθένα Χοροζίδου, η Χριστίνα Τσάφου και η Μαριέλλα Σαββίδου στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου».

Χριστούγεννα και το «ΤAXI» συνεχίζει τις βόλτες του στη γιορτινή και στολισμένη Αθήνα, επιφυλάσσοντας μοναδικές εκπλήξεις. Ο Διονύσης Ατζαράκης αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 17:55 στο OPEN, υποδέχεται στο «ΤAXI» λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι παίζουν για να στηρίξουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ανήμερα Χριστουγέννων, στο «ΤΑΧΙ» επιβιβάζονται ο Μάριος Αθανασίου και η Παρθένα Χοροζίδου. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί έχουν βγει για να γιορτάσουν παρέα με τους συναδέλφους τους και ο Διονύσης τους προσφέρει μία μοναδική διαδρομή. Ένα επεισόδιο με πολύ γέλιο και πολλά απρόοπτα, με τον Μάριο και την Παρθένα να θυμούνται τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα και να διηγούνται ξεκαρδιστικές ιστορίες από όταν ήταν παιδιά. Απολαυστικοί και οι δυο χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, ο Διονύσης υποδέχεται τη Χριστίνα Τσάφου και τη Μαριέλλα Σαββίδου. Οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες του «Σ’ αγαπάω μεν... αλλά» βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η Μαριέλλα και η Χριστίνα δε σταματάνε να γελάνε και να πειράζουν τον Διονύση, ο οποίος καταλαβαίνει ότι μάλλον θα τα βρει σκούρα στη διαδρομή. Οι δύο καλές φίλες θυμούνται τις δικές τους γιορτές και διηγούνται τις αναμνήσεις τους, με τη Χριστίνα Τσάφου να αποκαλύπτει πως ανήμερα Πρωτοχρονιάς γέννησε το γιο της, οπότε πάντα αυτή η μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη. Εξωστρεφείς και οι δύο, με πολύ χιούμορ, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».


Ένα εορταστικό διήμερο, με αγαπημένους καλεσμένους, έρχεται στο «ΤΑΧΙ» του OPEN, με τον Διονύση Ατζαράκη.