Breaking News

Το ζευγάρι που αποχώρησε για... δεύτερη φορά από το J2US (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το 13ο live - που ήταν το 10ο διαγωνιστικό - συνεχίστηκε στον Alpha το «Just the Two of Us» το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου
.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή - Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου -, η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε ξανά στα backstage, ενώ ο Πάνος Κιάμος ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Για ακόμη μία βραδιά η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή του J2US, ερμηνεύοντας το «These Boots Are Made For Walkin» (Nancy Sinatra).


Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η πανέμορφη Ειρήνη Παπαδοπούλου, που είναι η παρτενέρ του Τζέιμς Καφετζή. Το ζευγάρι τραγούδησε το «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη.


Αργά το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής), ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχώρησε, που ήταν η Super Κική και ο παρτενέρ της Γιώργος Βελισσάρης.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αποχώρησε για δεύτερη φορά. Οι δυο τους είχαν επιστρέψει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή τους, έπειτα από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.


Στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Δημοσθένης Τζουμάνης - Γιώτα Γρίβα, Κώστας Φραγκολιάς - Μαντώ, Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης, Σάσα Σταμάτη - Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Αλεξάνδρου - Κέλλυ Κελεκίδου, Πηγή Δεβετζή -  Θάνος Πετρέλης, Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan και Μαρίνα Πατούλη - Στέλιος Διονυσίου.

Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:

• Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη
• Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης
• Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
• Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος
• Νικηφόρος - Λάουρα Νάργες (αντικατέστησε την Ιωάννα Τούνη)
• Ειρήνη Παπαδοπούλου - Τζέιμς Καφετζής

Δείτε την αποχώρηση.