Breaking News

Βασίλης Καζούλης: «Αν η ζωή μου ήταν τραγούδι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ο κόσμος με αγάπησε για την ειλικρινή σχέση που είχα με τη μουσική», είπε ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βασίλης Καζούλης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα, γιατί κατάγομαι από τη Ρόδο. Οι γονείς μου ήταν απλοί και καλοί άνθρωποι και δεν είχαν αντίρρηση για το τραγούδι.

Τελείωσα την ΑΣΟΕ, πήγα φαντάρος δύο χρόνια και μετά ξεκίνησα το τραγούδι με το συγκρότημα "Ξεπεσμένοι" (Fall Guys). Η μητέρα μου, μου έφερνε να συμπληρώσω αιτήσεις για δουλειά, αλλά εγώ έκανα το... κορόιδο.

Σε εμφανίσεις μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω τη "Φανή". Εφόσον αγαπάει ο κόσμος το τραγούδι, δεν μπορώ να αρνηθώ. Αν τους κόψεις το χατίρι είναι σαν να αρνείσαι την αγάπη τους. Ίσως να "ψιλοβαριέμαι" λίγο, αλλά δεν φαίνεται, το υπερκαλύπτω.

Η κορούλα μου είναι 12 ετών, πηγαίνει στην Α' Γυμνασίου. Αν θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, να το κάνει, αλλά δεν της το προτείνω. Θέλω να νιώθει ελεύθερη και χαρούμενη και να είναι ευτυχισμένη.

Δε θυμάμαι να μου έχουν κάνει πρόταση για μεγάλη πίστα, μπορεί να το δεχόμουν. Είχα κάνει την επιλογή μου και δε ζήλευα τα μεγάλα μεροκάματα της πίστας, τα παραπάνω δεν τα ήθελα.

Μια μεγάλη απώλεια, που μου στοίχισε, ήταν αυτή του πατέρα μου, αλλά τότε γεννήθηκε η κόρη μου και ισορρόπησε η κατάσταση. Τον νιώθω τόσο δίπλα μου, που είναι σαν να μην έχει "φύγει", του μιλάω κιόλας...

Αν η ζωή μου ήταν τραγούδι θα ήταν το "Κάτι να γυαλίζει". Είναι ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι γι' αυτό που συμβαίνει γύρω μας».

Δείτε το βίντεο του Mega.