Breaking News

Χάρης Ρώμας: «Εύχομαι καλή τύχη στους Ράδιο Αρβύλα, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην απίστευτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και στους Ράδιο Αρβύλα αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Breakfast@Star.

«Οι Ράδιο Αρβύλα, δυστυχώς, περνάνε τώρα όλον αυτόν τον κλυδωνισμό... Τους εύχομαι - γιατί πρέπει να δίνουμε κι ένα μήνυμα - καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη», είπε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές, που δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου».

«Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δε θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις... Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή, τη δύστυχη και δύσμοιρη, που μ' αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο... Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για το φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, τη σκοτεινή πλευρά του δε θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να τη μεγεθύνουμε και να τη δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.