Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Τα δεύτερα Χριστούγεννα με το γιο τους - «Είμαι διαλυμένος από... γαλήνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησαν, από το στολισμένο σπίτι τους, ο Χάρης Χριστόπουλος και η αγαπημένη του Anita Brand, οι οποίοι πέρασαν τα δεύτερα Χριστούγεννα με το γιο τους.

Περίπου πριν από τρία χρόνια έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκαν κρυφά, μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε ανακοινώσει η Anita Brand, με ανάρτησή της στο Instagram. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Ιούλιο του 2020, όταν καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους.

«Κοιμόμαστε, αλλά έμενα μου λείπει ύπνος. Ωστόσο δεν μπορώ να παραπονεθώ για τον μικρό γιατί κοιμάται 10 ώρες τη νύχτα. Εγώ δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Πάντως ο μικρός κοιμάται μια χαρά!», είπε η Anita Brand.

Από την πλευρά του ο Χάρης Χριστόπουλος τόνισε: «Ο γιος μου είναι πραγματικά ο καλύτερός μου follower κι εγώ είμαι και πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer γι' αυτόν. Ό,τι βλέπει από μένα και την Anita αυτό κάνει, είναι τρομερό...».

Και πρόσθεσε: «Είμαι "διαλυμένος" από γαλήνη... Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, αλλά κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».