Breaking News

Σ. Ζαλμάς: Η συνέντευξη που «πλήρωσε ακριβά» και η συζήτηση με τον Πατέρα Παΐσιο που τον άφησε άναυδο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Δευτέρας, ο Σταύρος Ζαλμάς, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος», μίλησε για όλα στον 
Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί με τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», θυμήθηκε την εποχή που ήταν υπάλληλος τραπέζης και περιέγραψε πώς κατάφερε να τα παρατήσει για να  ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και πώς το έμαθαν οι γονείς του, που ήταν εντελώς αρνητικοί. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από 8 χρόνια απουσίας, ενώ εξήγησε γιατί «πλήρωσε ακριβά» μια συνέντευξή του:

«Δεν ήταν δική μου επιλογή το ό,τι απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση. Βέβαια, συνετέλεσε και η κρίση, γιατί μετά το 2011 η τηλεόραση έπεσε πολύ. Ωστόσο την πλήρωσα ακριβά αυτή τη συνέντευξη...

Με ρώτησαν αν όλα πηγαίνουν καλά και απάντησα: "Δεδομένων των συνθηκών και των περιστάσεων, καλά πηγαίνουν. Στην τηλεόραση τα πράγματα γίνονται με διαφορετική ταχύτητα από το θέατρο και ειδικά στις καθημερινές σειρές, όπου υπάρχει μεγάλη πίεση και ορισμένα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα. Όπως το σενάριο, που είναι το βασικό εργαλείο του ηθοποιού. Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να είναι καλύτερο, καθώς υπάρχει τεράστια πίεση χρόνου. Γενικά στην τηλεόραση, αλλά και στη δική μας τη δουλειά, θα μπορούσε να είναι καλύτερο το σενάριο".

Την άλλη μέρα ο παραγωγός μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Προφανώς θίχτηκαν και δεν μπόρεσαν να επεξεργαστούν την πληροφορία, από μία συνέντευξη που έδωσα...».

Επίσης, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε για τη συνάντηση που είχε στο Άγιον Όρος με τον Πατέρα Παΐσιο:

«Έχω γνωρίσει τον Πατέρα Παΐσιο και έχουμε κουβεντιάσει δυο φορές μαζί. Πήγαινα συχνά με φίλους στο Άγιον Όρος, γιατί μας άρεσε η περιπέτεια της πεζοπορίας κι αυτή η ζωή στα μοναστήρια που θύμιζε το βιβλίο το "Όνομα του Ρόδου". Ήταν πολύ γοητευτικό να κουβεντιάσεις με κάποιους μοναχούς και, κάποια στιγμή, περνώντας, ρωτήσαμε πού είναι ο Πατέρας Παΐσιος, μας έδειξαν το σπιτάκι του και πήγαμε. 

Υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι, που περίμεναν κάτω από δέντρα και μας μίλησε αμέσως. Μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα και φτάσαμε κάποια στιγμή στο θέμα της πίστης και της προσευχής. 

Μας είπε: «Να, τους βλέπετε όλους αυτούς, είναι άνθρωποι αγράμματοι, οι οποίοι δεν ξέρουν τίποτα. Ούτε να προσευχηθούν δεν ξέρουν και μου λένε "Aισθάνομαι κάποια στιγμή ότι θέλω να προσευχηθώ, τι να κάνω;". Ξέρετε τι τους λέω;.. "Όταν δεν ξέρετε να πείτε προσευχή και αισθάνεστε την ανάγκη να προσευχηθείτε, να λέτε ένα τραγούδι με νόημα"».

Αυτό με άφησε άναυδο. Πιο ακομπλεξάριστη, ελεύθερη, ευφάνταστη και ανοιχτή στο σύμπαν κουβέντα δεν περίμενα να ακούσω...».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.