Breaking News

Θεσσαλονίκη - Φίλη της 24χρονης Γεωργίας: «Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την 24χρονη Γεωργία, που κατήγγειλε ότι υπέστη βιaσμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μίλησε μία φίλη της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Με τη Γεωργία γνωριζόμαστε από το Γυμνάσιο, οπότε την ξέρω καλά, έχουμε πάει και διακοπές. Γνώριζα και τη μαμά της. Ενημερώθηκα για την υπόθεση από τις ειδήσεις. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Κατευθείαν επικοινωνήσαμε μαζί της. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δεν την πιέσαμε, της είπαμε απλά ότι είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Πιστεύουμε τη δική της πλευρά, δε φανταστήκαμε κάτι άλλο. Την ξέρουμε σαν άνθρωπο πώς είναι και με αυτά που έχει περάσει κιόλας. Έχασε τόσους δικούς της ανθρώπους: τη μητέρα της, τον πατέρα της και το σύντροφό της. Ήταν χάλια ψυχολογικά. Τη δύναμή της την έχει δείξει, άντεξε...

Όλοι πηγαίνουμε σε πάρτι. Απλά αυτό το πάρτι ήταν κανονισμένο αλλιώς... Προσωπικά δεν τους ήξερα αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρουν όλοι ότι γίνονται πάρτι και πως πάνε άνθρωποι που έχουν παραπάνω χρήματα, αλλά δε γνώριζα ότι γίνονται τέτοια πράγματα σε ξενοδοχεία. Πιστεύω ότι και η Γεωργία πήγε με αυτή τη σκέψη. Ότι ήταν τύπου πάρτι ατόμων της ηλικίας μας, γιατί εδώ η περιοχή μας σαν κοινωνία είναι λίγο πιο πίσω. Είναι αθώα τα πράγματα... Και πιστεύω ότι με αυτό το σκεπτικό πήγε σε αυτό το πάρτι, γιατί την κάλεσαν άτομα κοντά στην ηλικία της... Αυτοί, προφανώς, είχαν άλλα πράγματα στο κεφάλι τους. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν φίλοι της..

Το μαγαζί που ακούστηκε, αυτά, τα γνωρίζω σαν μαγαζιά, σαν καφετέριες. Αλλά δεν ξέρω ποιοι τις έχουν, ούτε αυτούς που κατηγορούνται ήξερα τα ονόματά τους, τώρα πρώτη φορά τα έμαθα. Είμαστε σε μια εποχή που η γυναίκα δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει, να κυκλοφορήσει... Δεν είμαστε θύματα οι γυναίκες να φοβόμαστε μη μας σκοτώσει ο άλλος ή μας μεθύσει ή μας βιaσει...».

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του Mega και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ότι βίaζε αvήλικη.

Δείτε το βίντεο του Mega.