Breaking News

Adele: Το παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μόλις μία μέρα πριν την πρεμιέρα, η Adele είχε ανακοινώσει με δάκρυα στα μάτια ότι αναβάλει τα σόου της στο Λας Βέγκας, απογοητεύοντας τους fans της. Η πρώτη παράσταση στο ξενοδοχείο Caesars Palace είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Η 33χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης είπε στους followers της στο Instagram ότι οι παραστάσεις της «Weekends with Adele» στο Caesars Palace δεν θα πραγματοποιηθούν, καθώς το σόου της δεν είναι έτοιμο, μιας και η μισή ομάδα της έχει κορονοϊό.

Η Adele έκανε, επίσης, λόγο για «καθυστερήσεις στην παράδοση» που κατέστρεψαν τα σχέδιά της, ενώ τόνισε: «Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη και να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδειξαν την αγάπη και την υποστήριξή τους. Είμαι τόσο ευλογημένη που έχω τους καλύτερους fans στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα επαναπρογραμματίσουμε τις ημερομηνίες και θα τελειώσω το σόου».

Οι θαυμαστές της ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια - μαζί με τo εισιτήριο και το ξενοδοχείο διαμονής - για να ταξιδέψουν στην πολυπληθέστερη πόλη στην πολιτεία της Νεβάδα. Πολλοί αμφισβητούν τους λόγους της ακύρωσης, λέγοντας ότι δεν πιστεύουν πως ο κορονοϊός ευθύνεται στο ό,τι δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί το σόου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές ανέφεραν στη "The Sun" ότι υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ της Adele και της αναγνωρισμένης Αγγλίδας σχεδιάστριας και σκηνογράφου Esmeralda Devlin, με την οποία είχε συνεργαστεί στην παγκόσμια περιοδεία το 2016.

Μια πηγή ισχυρίστηκε: «Παρά το γεγονός ότι τα σκηνικά και τα κοστούμια κόστισαν εκατομμύρια για να συγκεντρωθούν, η Adele ήταν δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα. Ήταν ήδη νευρική και το γεγονός της προκάλεσε πανικό καθώς ήθελε να είναι όλα τέλεια».

Μια δεύτερη πηγή υποστήριξε ότι η παραγωγή είχε ήδη οδηγηθεί στο «χάος», με «ατελείωτες αλλαγές».

«Δεν υπήρξε πραγματική σαφήνεια γύρω από αυτό που ήθελε η Adele για την παράσταση λόγω των ατελείωτων αλλαγών που έγιναν στην παραγωγή», πρόσθεσε η πηγή, ενώ σημείωσε: «Είναι γνωστό ότι η Adele υποφέρει από άγχος όταν πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά, οπότε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα προχωρήσει αν δεν είναι χαρούμενη».

«H Adele ήταν τόσο ενθουσιασμένη γι' αυτές τις εμφανίσεις, αλλά όταν άρχισε να εργάζεται ήταν πάρα πολύ απροσδιόριστη και υπήρξαν συγκρούσεις», σημείωσε.

Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για διαφωνία της Adele με το Caesars Palace σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα προηγούνταν πριν την εμφάνισή της. Επίσης, η διοίκηση φέρεται ότι είχε προγραμματίσει μια θεαματική εμφάνιση, ενώ η Adele ήθελε να επικεντρωθεί περισσότερο στη φωνή της.


Πληροφορίες από: Daily Mail (The Sun)