Breaking News

Άκης Τσοχατζόπουλος: Άνοιξε η πρώτη διαθήκη του - Η δήλωση της Βίκυς Τσοχατζοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος είπε ότι δημοσιεύτηκε η πρώτη από τις τρεις διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 27 Αυγούστου 2021.

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου τόνισε ότι η πρώτη διαθήκη κινείται σε δύο άξονες:

Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με την προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου να πει και να εξηγήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε στην απόφαση να αποκληρώσει στενούς συγγενείς του.

Ο δεύτερος άξονας της διαθήκης αναφέρεται στη θέλησή του να συσταθεί ένα ίδρυμα, το οποίο θα περιλαμβάνει το ιστορικό του αρχείο, με τον εκλιπόντα να επιθυμεί, επίσης, να επιστραφεί μέρος του αρχείου του που κατέχουν τρίτα πρόσωπα.

Στην εκπομπή του Mega παρουσιάστηκε και η γραπτή δήλωση της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, η οποία αναφέρει:

«Από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ευνοήθηκαν πολλοί όσο αυτός ήταν εν ζωή, συγγενείς και μη, χωρίς όμως οι περισσότεροι από αυτούς να φανούν αντάξιοι της τιμής αυτής, τουναντίον τον έβλαψαν και τον εκμεταλλεύτηκαν και, μάλιστα, τόσο ενώ ευρισκόταν στη ζωή, όσο και μετά το θάνατό του. Ελπίζω και εύχομαι να σεβαστούν όλοι αυτοί οι ευεργετηθέντες τις τελευταίες του επιθυμίες, όπως αποτυπώνονται με τις διαθήκες του, και να πράξουν τα όσα ορίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε αυτές, ως οφείλουν».

Δείτε το βίντεο.