Breaking News

Άννα Αδριανού: Ο πρώτος γάμος με τον Γ. Βούρο, ο σύζυγός της και η εξομολόγηση για τον πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο είχε σκοτωθεί ο αδερφός μου... Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, δηλαδή, από ένα σημείο και μετά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Την ημέρα της κηδείας ο πατέρας μου γύρισε και μου είπε: "Είμαι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσω ένα από τα δύο παιδιά μου, έχασα αυτό που ήταν πιο μικρό και είχα λιγότερη επαφή και όχι εσένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια". Αυτή είναι μια κουβέντα που δεν τη λες εύκολα»...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε η Άννα Αδριανού. Η ηθοποιός και σεναριογράφος είπε, μεταξύ άλλων:

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι, έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Όταν ήμουν πολύ μικρή παντρεύτηκα τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο.

Ο άντρας μου, τώρα, δεν είναι βέβαια ηθοποιός, αλλά είναι πάλι μέσα σ' αυτά τα πράγματα γιατί είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Νομίζω ότι ήμουν εpωτευμένη με τον "έpωτα" στους γάμους μου και στις σχέσεις μου μέχρι που γνώρισα τον τωρινό μου άντρα, τον Γιάννη (Μπότση). Είμαστε μαζί περίπου 25 χρόνια. Εκεί εpωτεύτηκα για πρώτη φορά στα αλήθεια έναν άνθρωπο, όχι πια τον έpωτα.

Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί και από το αν θέλουν ή δεν θέλουν.. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία, επειδή θέλουν πολλή ενέργεια, δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα.

Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο είχε σκοτωθεί ο αδερφός μου... Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, δηλαδή, από ένα σημείο και μετά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Την ημέρα της κηδείας ο πατέρας μου γύρισε και μου είπε: "Είμαι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσω ένα από τα δύο παιδιά μου, έχασα αυτό που ήταν πιο μικρό και είχα λιγότερη επαφή και όχι εσένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια". Αυτή είναι μια κουβέντα που δεν τη λες εύκολα».

Να σημειωθεί ότι η Άννα Αδριανού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στο Alhambra Art Theatre, μαζί με την Ηρώ Μουκίου, τη Βάσω Γουλιελμάκη, την Κατερίνα Μπιλάλη, την Κρίστη Παπαδοπούλου και την Εύη Δαέλη.

Δείτε το βίντεο του Mega.