Breaking News

Αυτό που ενόχλησε τον Π. Βασιλάκο μετά το Bachelor: «Ίσως και να μην το συγχωρήσω ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα για τα δημοσιεύματα και τα σχόλια που τον εξόργισαν:

«Αυτό που με ενόχλησε όταν βγήκα από το Bachelor - ίσως και να μην το συγχωρήσω και ποτέ - είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς μου. Δηλαδή, ότι είναι ηθοποιοί οι γονείς μου. Αυτό ήταν το πράγμα που με είχε φέρει πέρα από τα όρια μου. Και προχθές που το σκεφτόμουν έλεγα ότι θα τους κάνω αγωγές.

Και στην αρχή είχαν βγει και στο τέλος του Bachelor. Οι γονείς μου ήταν. Διάβασα σε πολλά άρθρα ότι ήταν ηθοποιοί και όχι οι γονείς μου. Θυμάμαι τις πολύ άσχημες προτάσεις, τους τίτλους που έβαζαν και αναρωτιόμουν "Πώς το κάνουν αυτό οι άνθρωποι;".

Δηλαδή τόσο πολύ τους νοιάζει να πατήσουν κάποιοι ένα κλικ και να έχουν γράψει κάτι τόσο άσχημο; Εκεί, σε αυτά τα μονοπάτια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μπω σαν άνθρωπος. Ούτε να παίξω με την ίντριγκα ούτε να κατηγορήσω κάποιον...».