Breaking News

«Αυτός και ο άλλος» - Απόψε στην ΕΡΤ1: Εξομολογήσεις από τον Δημήτρη Λάλο (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι ο πιο δημοφιλής «δολοφόνος» της ελληνικής τηλεόρασης κι ο πιο παραδοσιακός «Κρητικός» που έβγαλε ποτέ… η Λάρισα. Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός «Μαθιός» του «Σασμού», έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, απόψε Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, στις 00:15, για να μας αποκαλύψει πώς είναι να βιώνεις την επιτυχία με… τέχνη.

Μιλάει για το κύμα αγάπης που λαμβάνει από τον κόσμο, για το πώς συνδέεται ο ήρωας τον οποίο υποδύεται με τον παππού του, που ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο, αλλά και γιατί βλέπει τον εαυτό του στη σειρά ως «τσαγκάρη».

Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στη Νυρεμβέργη, την ελληνική κοινότητα και τα μπουζούκια, αλλά και το όνειρο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης, δάσκαλος εξηγεί γιατί δεν πήρε ποτέ πτυχίο από σχολή υποκριτικής, πώς κατάφερε να χτίσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το δικό του θέατρο και αποκαλύπτει ποιο θεωρεί ότι είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει στην καριέρα του.

Ο άνθρωπος που «ανάγκασε» την επιτροπή των Βραβείων Χορν να αλλάξει το καταστατικό της, για να τον βραβεύσει, εξηγεί γιατί αποφάσισε να αυτοεκπαιδεύσει τον εαυτό του, μιλάει για τα πρόσωπα που τον έχουν επηρεάσει στην καλλιτεχνική πορεία του μέχρι σήμερα, για το πώς οραματίζεται τον εαυτό του αλλά και για το πώς αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος ύστερα από έναν κινηματογραφικό ρόλο του. Επίσης, μιλάει για την ηθοποιό σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, αποκαλύπτει ποια ήταν η πρώτη στιγμή που σκέφτηκε να αποκτήσει παιδί και κάνει τον απολογισμό του ως -ενεργός- πατέρας μιας 4χρονης κόρης.


Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης - Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή